STRONA GŁÓWNA / WYDARZENIA / Dzień Indyka

Dzień Indyka

Drodzy nasi goście zaczynamy nowy sezon!

Dzień Indyka w Folwarku Kamyk 3 czerwca - Boże Ciało. Zasewrujemy Wam potrawy i przekąski z indyka. 

Zjecie między innymi udziec z indyka na maśle, kotleta panierowanego, pieczonego w całości indyka 

Cały jadłospis dnia prezentujemy poniżej. Zapraszamy i do zobaczenia!

Zamówienia możecie składać pod numerem tel: 666-827-302 lub bezpośrednio u nas na Folwarku.

Zapraszamy!
Chcesz Piknik na Folwarku? Dlaczego nie!

FESTIWAL KLUSEK (12).png (315 KB)

Domek Pizzy:
- Pizza Margarita
- Pizza z Szynką
- Pizza Caprese
- Pizza Diavola
- Pizza Salame
- Pizza Parma
- Pizza Sezonowa
- Stek wołowy
- Hamburgery
- Hot dogi

- Piwo Folwarkowe
- Napoje Dobry Materiał

Kuchnia:
- Udziec z indyka na maśle
- Kotlet panierowany z indyka
- Indyk pieczony
- Gęś pieczona
- Kotlet schabowy z kością
- Prosiak pieczony
- Pstrąg smażony
- Pstrąg wędzony
- Pierogi
- Naleśniki z serem

Dodatki:
- Ziemniaki pieczone na gęsim tłuszczu
- Kluski śląskie
- Kopytka
- Kapusta zasmażana
- Surówka z kiszonej kapusty
- Modra kapusta


Słodki domek:
- Desery lodowe
- Lody
- Ciasta, ciasteczka
- Kawa

cookie